Dom3Prize 2018


About the project

Proposal for the competition Dom3Prize 2018. The building moves like the waves of the sea, having a different rhythm, through volumes that come and go, rise and fall, generating lights and shadows, interrupted by the central volume of access that generates a crack in the transition of volumes. A large double lobby connected to the diaphanous ground floor, where the vertical communication nuclei that give access to the houses are located. The exterior of the apartments blends with the interior through large covered and glazed terraces that allow a perfect contemplation of the extraordinary environment in which the building is located. The common central nucleus as a configurator element of the apartment, with very marked living spaces and intended for secondary uses, generates circulation in the apartment.

Location

Estepona (Málaga)

Date

2.018